Групата за луксозни стоки LVMH обяви, че планира да наеме 25

...
Групата за луксозни стоки LVMH обяви, че планира да наеме 25
Коментари Харесай

LVMH обяви планове да наеме над 25 000 младежи по цял свят

Групата за първокласни артикули LVMH обяви, че възнамерява да наеме 25 000 младежи под 30 години в целия свят до края на 2022 година, съобщи Франс прес. Във Франция ще бъдат назначени 5000 младежи по контракти за стажове и професионално образование, а 2500 - на безсрочни контракти.
Тези назначения са с 25 % повече спрямо елементарна година и ще обиден всички професионални сфери и всички равнища на йерархията във всички къщи на групата, посочи директорката на човешки запаси Шантал Гамперле пред публицисти, написа Българска телеграфна агенция.

LVMH сплотява марки като Луи Вюитон, Диор (Dior), шампанските Вьов Клико () и Моет и Шандон (), бижутерските Булгари (Bulgari) и Тифани (Tiffany), развива активност в парфюмерията с Герлен (Guerlain) и други марки, в селективната търговия със Сефора (Sephora), хотелиерството и пресата (с вестниците " Ле-з-еко " и " Паризиен " ).

Целта е да се пробудят призванията и да се помогне на младежите в света на благосъстоянието и разнообразитето на всичките 280 специалности в групата, посочи Гамперле.

Според нея това е въпрос на оцеляване, като се има поради дефицита на гении в ресторантьорството, продажбите в магазините, в бижутериите и бутиците за кожени произведения, където компанията среща компликации с набирането на личен състав.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР